Over het Grote Goed

Het Grote Goed, het klinkt een tikje idealistisch. En dat is het ook. Want ik zet mijn uitgebreide marketing en PR ervaring het liefst in voor diensten en producten met een positieve maatschappelijke impact. 

Het Grote Goed is nieuwsgierig naar de wereld, jouw wereld en jouw Grote Goed. 
Of je nu een eenpitter, kunstenaar, manager van een afdeling bent, of een grote onderneming runt. En of jouw dromen, missie, doelstellingen en actieplan al zo helder zijn als maar kan, of je hier juist nog wat werk in hebt te doen. Met Het Grote Goed wil ik meebewegen, richting en uiting geven aan wat voor jou als opdrachtgever belangrijk is. 

Ben je op zoek naar een stressbestendige project- of campagneleider die van volhouden weet? Een pers- en mediamanager die jouw verhaal onder de aandacht weet te brengen? Of zoek je ‘gewoon’ een creatieve redacteur die een enthousiasmerend artikel schrijft of in het oog springende content produceert? Als ZZP’er lever ik graag oplossingen bij grote, uitdagende projecten, maar je mag me net zo goed benaderen voor een lastminute klus die maar een dag duurt.  

Wil je een indruk van projecten waaraan ik mijn bijdrage leverde? Kijk bij werk.
Wil je een snelle blik op wat ik zoal voor je kan betekenen? Kijk bij marketing & PR oplossingen. 

Marije de Graaf = Het Grote Goed
Als ervaren allround marketing & PR professional ben ik gespecialiseerd in het werken in de culturele sector. Ik heb veel gewerkt met film, popmuziek en moderne dans voor diverse festival- en podiumkunstenorganisaties. Daarvoor werkte ik, tijdens en na mijn studie Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, onder andere in de telecomsector, de financiële wereld en voor de overheid. Tussendoor reisde ik nog naar Nepal, waar ik in Kathmandu een aantal weken meedraaide op het kantoor van een ontwikkelingsorganisatie. Allemaal kennis en ervaring die ik kan toepassen bij verschillende opdrachten, binnen verschillende sectoren. Er is immers meer positiefs te zeggen vóór dan tegen kruisbestuiving.

Terug naar boven