Marketing & PR oplossingen

Ter inspiratie van wat Het Grote Goed voor je kan betekenen vind je hieronder enkele concrete voorbeelden.

Oplossingen op tijd

Een oplossing in één dag
Bel mij als je snel een klus wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld het schrijven van een creatieve tekst.

in een aantal weken of in een kwartaal
Neem contact op als je steun zoekt voor het ontwikkelen van je marketingplannen, een publiciteitscampagne van A tot Z zoveel mogelijk uit handen wilt geven, of een korte video nodig hebt.

en soms in een aantal jaar
Het Grote Goed draagt vanuit marketing & PR bij aan de verdere professionalisering van jouw organisatie: ik kan helpen bij het doen van fondsaanvragen, en ben ook een zakelijk sparringpartner.

Oplossingen naar product/dienst

Contentcreatie - in tekst, beeld en geluid
Ik verwoord jouw product of verhaal treffend, want dat is mijn kracht. Of ik zorg dat het raak in beeld wordt gebracht, want daar heb ik een bijpassend oog en netwerk voor. Zo kan ik je online campagne verrijken, schrijf een enthousiasmerend informatief artikel of versterk je fondsaanvraag.

Een goed verhaal beklijft en mensen worden graag geïnspireerd. Let’s talk about it! 

Project- en campagnemanagement
Een festival, evenement, albumrelease, concert, tournee, nieuwe website...projectmatig werken is mijn favoriet: van het uitdokteren van creatieve ideeën, die verwerken in planningen en budgetten tot dat alles zien samenkomen bij de realisatie. 

Publiciteit
Om opgepikt te worden door de media moet je wel wat te melden hebben. Ik help je waar nodig te bedenken wat dat kan zijn, hoe we dat omzetten in een persstrategie, persberichten en voer het plan vervolgens voor je uit. Handig is dat door de diverse projecten waar ik aan werk mijn persnetwerk zich blijft uitbreiden!

Online marketing
Zoek je een uitgesproken specialist op het gebied van online marketing, dan verwijs ik je graag door. De basiskennis van onder andere adverteren via social media heb ik wel in huis. Ik help je graag op weg.

Graag eens verder praten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Terug naar boven