Over het Grote Goed | marketing & PR oplossingen

Het Grote Goed is er voor creatieve makers, organisaties en producten met een positieve maatschappelijke impact. Het Grote Goed staat voor nieuwsgierigheid naar de wereld, jouw wereld en jouw grote goed. 

Ik (Marije de Graaf) beweeg met je mee, geef richting en uiting aan wat voor jou als opdrachtgever belangrijk is wanneer het gaat om marketing & PR. Of jouw dromen, missie, doelstellingen en actieplan al zo helder zijn als maar kan, of dat je hier juist nog advies en ‘handjes’ bij kunt gebruiken. 

Allround | Ervaren | Specialisme in kunst en cultuur

Zoek je iemand die je contentmarketing naar een hoger plan te tilt? Een creatieve redacteur? Ben je op zoek naar een stressbestendige project- of campagneleider? Een pers- en mediamanager die jouw verhaal onder de aandacht weet te brengen? Als ZZP’er ben ik flexibel inzetbaar: zowel als interim marketeer, op projectbasis en bij langdurige samenwerkingen. 

Met 15 jaar ervaring als marketing- en publiciteitsmedewerker in de culturele sector ben ik breed inzetbaar: een strategisch sparringpartner, plannenmaker, -uitroller en -uitvoerder in één. Iemand die zichtbaarheid creëert én op creatieve wijze de vertaalslag weet te maken naar jouw potentiële publiek en stakeholders. 

Waar nodig zet ik graag mijn netwerk in: van filmmakers, podcastmakers, fotografen en webdevelopers tot SEA specialisten. 

Wil je een impressie van wat ik zoal voor je kan betekenen? Kijk op de pagina werk.

Werkt even goed voor gevestigd bedrijf als jong talent

Sinds ik in 2015 het ondernemerschap koos werk ik vanuit Den Haag voor diverse festival- en podiumkunstenorganisaties, choreografen, musici en een culturele broedplaats. Het is juist die verscheidenheid aan opdrachtgevers, talent, disciplines en samenwerkingen waar ik veel plezier aan beleef. 

Benieuwd wat het Grote Goed voor jou kan betekenen? Neem contact op, dan maken we een afspraak!

Terug naar boven